Frokostbordet til den store dagen!

I går var det, som de fleste har fått med seg, 17. Mai! Også kjent som den beste dagen i året, i følge meg selv i det minste. Jeg elsker stemningen, bunader, flaggene som vaier i luften og rett og slett elsker jeg den nasjonalfølelsen som Norge dyrker denne dagen. Ikke minst elsker jeg tradisjonen med boblefrokost! Det er så god stemning. Og i år ble inget unntak. For tredje året på rad ba jeg inn venner til frokost hos meg. Det som var annerledes i år derimot, var at jeg befant meg i en ny by. Min nye by; Sandefjord. Jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs for at det skulle bli nedtur å ikke feire hjemme i drammen, men slik ble det ikke. Jeg hadde faktisk en av de beste feiringene på lenge. Frokosten var virkelig en suksess. Det ble x antall mimosa både ute og inne. Solen tittet jo frem en liten stund der også, noe som virkelig dro opp stemningen. Jeg skal skrive mer om dagen senere, og så klart legge ved litt bilder. Men i denne omgang tenkte jeg å vise dere hvordan jeg pyntet frokostbordet!

Processed with VSCO with a5 preset

Glassene mine er fra Ittala. Ellers er alt av pynt enten kjøpt inn veldig billig eller tatt frem fra bakerst i skapet. Gjenbruk er tingen! Det trenger nemlig ikke å være så dyrt for at det skal se bra ut... Fordi helt ærlig, det gjør dette bordet. Jeg ble kjempefornøyd med hvordan alt ble til slutt. I tillegg til dette var jo maten også helt amazing. Rundtstykker og appelsinjuice er det lite som slår, og hvis du i tillegg slenger på en haug av jordbær og litt prosecco? Ja da er det ikke mye annet som er bedre til frokost. Jeg har ikke hatt denne tradisjonen så alt for lenge, fordi jeg rett og slett feiret 17. Mai med familien min frem til jeg ble 18 og kunne drikke litt selv og sånt. Nå derimot er jeg mer med venner, så lenge jeg er ung så forblir det slik. Da er det jo også perfekt med denne frokosten, som er og forblir en tradisjon litt til. Jeg gleder meg allerede til neste år, mon tro jeg må hoste igjen da? haha.

Én kommentar

Victoria Larsen

18.05.2017 kl.15:09

Åh, så utrolig fint pyntet. Flotte bilder :-)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits