hits

Rebecca Engeli

Just in time!

 • Publisert: 16.05.2017, 18:21
 • Kategori: New in
 • Jeg har i år hatt bunaden min i hele syv år. Denne var jeg så heldig å få arve av moren min fra da henne selv hadde brukt den siden hun var 15 år. Til Nordlandsbunaden er det veldig mange søljer, derfor har jeg ikke alt av det eller annet tilbehør ennå. Men jeg prøver å samle opp. For et par år siden kjøpte jeg hårbøylen som hører til, da kunne jeg endelig ha noe på hodet også. Kjysa som følger med er jo helt forferdelig. Jeg har lenge også tenkt på det å kjøpe meg en ring som hører til min bunad. Det er hele tre forskjellige ringer som hører til min bunad, hvor en av dem så ut som en vanlig ring med bare litt ekstra pynt, og to som lignet litt på hverandre. Her i Vestfold hadde de kun en av de tre! Grunnen til det er at denne ringen nemlig hører til min, og 87 andre bunader. Men det gjorde egentlig ikke noe, fordi det er denne jeg uansett syntes var finest!


  Ringen er av blankt hvitt sølv, med forgylte kopper. Den matcher altså det originale sølvet på bunaden min... Men som jeg ikke har. Jeg har arvesølv i rent sølv på skjorta. Øredobbene derimot er av samme type, derfor passet den jo perfekt til det. Det ekstra tilbehøret står liksom til hverandre.  Åååå jeg elsker den! Tenk så fin den blir i morgen. Jeg gleder meg skikkelig mye til å bruke den for første gang.

  Ja, dagen før dagen dere. 17. Mai er seriøst en av mine favorittdager i løpet av året. Jeg elsker alt ved denne dagen... Til og med med sånn halvveis vær. Det er jo ikke meldt særlig med sol i morgen, men jeg har fremdeles trua. The law of attraction vet du. Hehe. Det er jo meldt helt ok vær i morgen. Det er tross alt meldt opphold store deler av dagen, og det må vi jo bare si oss litt fornøyde med. Selv om jeg gjerne skulle hatt det været vi hadde i fjor. 20 grader og sol? Da smakte proseccoen godt skal jeg si deg. Haha. 

  I kveld har jeg to venninner på overnatting, før vi alle skal ordne oss sammen i morgen og spise frokost i godt selskap. Vi skal prøve å bake litt, i tillegg skal jeg endelig få pyntet bordet mitt. Det elsker jeg å gjøre. Styre litt liksom. Det er så gøy! Dere skal så klart få se.

 • Publisert: 16.05.2017, 18:21
 • Kategori: New in
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Den lille Pandaen c:

  16.05.2017 kl.20:17

  Sikkli fin!

  Skriv en ny kommentar