hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Fri, 12 May 2017 21:49:39 GMT - kl.23:49

Så mye å gjøre, så lite tid

Jeg strekker ikke 100% til på alle områder om dagen. Jeg har denne bloggen som en hobby, men jeg vil jo faktisk gjøre det litt bra og da. Dessverre har det gått i ett den siste måneden med skole, bachelor, jobb og andre ting som tar opp tiden min. I tillegg må jeg faktisk gjøre litt ting på den lille fritiden jeg har. Så beklager. Jeg har ikke mange lesere, men jeg har noen faste vet jeg. Og til tross for at dere ikke er så mange, så liker jeg tanken på at jeg skriver til noen faste lesere veldig godt. Dere må bare gi meg litt tid. Det er fire uker igjen i dag, så har jeg endelig litt ferie. Som blir første gang på flere måneder! Jeg gleder meg skikkelig.

I kveld hadde jeg vel og merke en liten smakebit av både sol og frihet. Jeg tok fri fra bachelor rundt 18.00. Da skinte solen. Derfor bestemte vi (jeg og kjæresten) oss for å ta turen til havet for å spille frisbeegolf, en latterlig sport som kjæresten har dilla på! Jeg må jo bare støtte han i det, derfor prøver jeg å bli med selv. Og guess What?? Jeg suger faktisk ikke fullstendig!

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar