10 punkter du kanskje ikke visste om meg

1: Jeg elsker guacamole over alt på jord

2: Jeg dypper popcornet i smør. Altså det holder nemlig ikke å ha litt smør på popcornet. Nei her skal det nypoppa-popcornet strykes i det ferske smøret. Jeg elsker kombinasjonen av kaldt og varmt, og tørt og fuktig liksom. Haha. Tidenes mest usunne greie, men tydeligvis går det bra for kroppen min.

3: Jeg er egentlig mørk blond. Men jeg synes ikke at jeg kler dette noe, derfor striper jeg det. Jeg har faktisk det blondeste håret jeg noen sinne har hatt akkurat nå, og trives med det for så vidt.

4: Jeg danser salsa, type hele tiden. Ikke at jeg er verdensmester, men jeg oppfører meg vel kanskje som det. (Sier venninnene mine...)

5: Jeg har sykt vanskeligheter for å si nei til en fest. Og har jeg først sagt at jeg kommer, ja da møter jeg opp uansett hva (nesten). 


6: Jeg synes det er sykt kjipt å gå på do når jeg er sosial, fordi jeg er redd for å gå glipp av noe. Derfor ender det opp med at jeg sitter der med ganske full blære til slutt. Haha, latterlig.

7: Jeg liker ikke så mye brus. Det eneste jeg faktisk drikker er vel fanta, og noen ganger mozell. Jeg gikk faktisk flere år da jeg var yngre uten å drikke brus. Nå kan jeg gå noen uker før jeg får skikkelig lyst på det igjen. 

8: Jeg har ekstremt fobi mot maur. Ja, jeg vet de ikke dreper meg altså, og at de ikke er særlig farlige. Jeg kan bare ikke forklare det. Jeg får helt panikk, med pustevansker og tårer. Det er veldig slitsomt. I Nicaragua mistet jeg masse søvn, og noen opplevelser på grunn av dette.

9: Hull i ark er en annen type fobi. Eller det blir litt feil å si. Fordi jeg blir ikke redd, men jeg får en sånn skjærende og ekkel følelse i meg. Det er litt vanskelig å forklare hva jeg egentlig mener. Du kan tenke deg at du bøyer et vanlig ark (en bok er verre) og stikker en blyant gjennom. Det som står ut på andre siden er det som gir meg skikkelig grøssninger. Men det gjelder ikke bare hull i ark, det er bare det rareste. Det gjelder generelt ting som står ujevnt ut. Slik som når noen er så solbrente at huden sprekker opp og begynner å stå ut når de flasser. Eller når man fryser vorter og de blir hvite og ujevne. Jeg klarer ikke å forklare noe mer enn dette... Men det er seriøst det rareste ved meg, og det har alltid vært sånn! Haha. 

10: Jeg gir ofte litt "tough love". Jeg har faktisk hørt dette fra familien min i all tid, at jeg ofte virker litt lite sympatisk. Jeg har ikke akkurat mangel på empati, og heller ikke medfølelse. Men jeg liker ofte å si sannheten fremfor å bare trøste, hvis dere skjønner? Jeg kan absolutt kombinere de to også... Men hvis du bare vil ha trøst og ikke sannhet bør du ikke komme til meg. Et eksempel kan være når noen har problemer med kjæresten. Isteden for at jeg gir en kos og sier at han/hun er en dust og at alt ordner seg, så kan jeg finne på å stryke deg på armen og si: "Kanskje du bør snakke med h*n om det da?" eller, noe om at du fortjener bedre. Jeg er ganske ærlig kan du si, noe jeg ser på som befriende til en forandring. Det er nok av falske personer der ute ;))) hehe.

2 kommentarer

Eline <3333

13.05.2017 kl.00:00

Hahaha dette innlegget elsker jeg. Fobi, salsa osv. Ilu ass

Rebecca Engeli

13.05.2017 kl.09:31

Eline <3333: haha ja, du visste alt fra før da. Iluuuu<33

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits