One lucky girl

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a5 preset
I går etter skolen dro Johan og jeg på plantasjen. Hovedsakelig for å finne blomster vi kunne ha i blomsterkassene ute. Tro det eller ei, Johan var faktisk nesten like gira som meg over å få på plass noe koselig på verandaen vår. Men da vi var der inne fant jeg denne utrolige buketten av hortensia. Og den måtte jeg jo bare h.a Så heldig som jeg er fi jkkeg den av Johan, sammen med de blomstene vi skal ha ute. Jeg får faktisk ganske ofte blomster av Johan, og det er jeg evig takknemlig for. Eller ofte og ofte, oftere enn veldig mange andre har jeg skjønt i det minste. Jeg elsker virkelig blomster, og det gjør meg så utrolig glad med en bukett med det på bordet hjemme. Spesielt i fine farger.


Jeg høres så sykt husmor ut når jeg er i ekstase over noen blomster, men herregud da; det er jo så fint. Det lyser opp en hver dag og et hvert hjem. Ikke minst gjør det seg skikkelig bra ute. Apropos ute så har vi begynt å få på plass litt ting, og jeg gleder meg til det blir helt ferdig så jeg kan vise dere. Jeg sitter faktisk her nå i dette øyeblikk. Dette innlegget ble skrevet i går 20.08, mens det fremdeles var lyst ute. Hvor deilig er ikke det da? Jeg gleder meg også skikkelig til å bruke denne uteplassen med venner utover sommeren. Vi må alle bare bli ferdige med eksamener og sånt så blir det bra. 

Akkurat nå er jeg på jobb, så derfor er dette forhåndsskrevet. Jeg håper derimot å få postet noe senere i dag også... Selv om det går litt trått nå om dagene. Jeg må dessverre prioritere bachelor og eksamen fremfor blogging. Jeg gleder meg så uendelig mye til sommerferie nå altså, det skal bli så deilig.

3 kommentarer

Laila Monica Nikolaisen

05.05.2017 kl.12:40

JEG ER IKKE SINNSYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rebecca Engeli

07.05.2017 kl.16:47

Laila Monica Nikolaisen: ok

Victoria Larsen

05.05.2017 kl.12:48

Den var kjempe fin!! Alltid gøy å kjøpe planter når sommeren nærmer seg :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits