hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Tue, 02 May 2017 15:22:53 GMT - kl.17:22

Slutte å trene?

Hallo dere, og hallo andre mai! I går var det som de fleste vet helt sinnsykt fint vær. Derfor klarte jeg rett og slett ikke sitte inne og jobbe med skole. Det som derimot fristet var å ligge ute i solen. Men jeg klarer jo ikke å bare ligge stille, så jeg tok da med treningsmatten ut og kjørte på med en skikkelig hard og deilig yogaøkt i solsteken! Det var det beste valget jeg har tatt på lenge, for herregud så digg det var. I tillegg slo jeg jo to fluer i ett smekk ved å både trene og tane litt.

Jeg gjennomførte en økt som hovedsakelig går på ben og balanse, både styrke og fleksibilitet. Jeg har dessverre ikke bilder av øvelsene... men jeg tenkte derimot å lage en liten "yoga for nybegynnere"-video en gang snart. Jeg avsluttet det hele med planken for å få trent musklene i den midterste regionen også. Etter en sånn økt føler jeg meg alltid så fresh og avslappet. Det er så deilig å få løsnet opp stive muskler, samtidig som man trener styrke. Jeg har forelsket meg mer og mer i yoga etter at våren begynte å melde sin ankomst. Det vil si... Jeg har alltid likt det veldig godt, da det er en greit måte å opprettholde danseferdighetene og fleksibiliteten min på. Men det er har bare vokst enda mer på meg de siste månedene (jeg må jo telle med Nicaragua her). Så dette er nok en form for trening jeg skal fortsette med som et fast innslag i øktene mine hver uke. 

 Processed with VSCO with a5 preset
Tidenes beste sportsbh fra Balance by Bikbok.

Og over til overskriften; Nei så klart skal jeg ikke slutte. Det vil jeg aldri gjøre. Det jeg derimot har gjort er å si opp på evo. Og nei, jeg har faktisk ikke meldt meg inn i noe nytt. Det har seg slik at etter Nicaragua ble jeg så vandt til å trene ute at jeg nesten bare har gjort det siden jeg kom hjem. Siden 3. mars har jeg trent hele 5 (!!!!!) ganger inne på EVO, som tilsier at hver økt har kostet rundt 100 kr. Noe som blir alt for dyrt for meg i forhold til hva det er verdt. Derfor skal jeg prøve nå en stund å bare trene ute. I tillegg til yoga har jeg jo fått helt dilla på å løpe trappeintervaller og løpe i skog og mark! Derfor skal det nok ikke bli vanskelig å få gjennomført noen økter i uken til tross for at jeg faktisk har sluttet på et treningssenter. Dette gå jo i mot alt som er inn nå, men sånn er det. Jeg synes man alltid skal trene noe man synes er gøy, og når det å pumpe jern bare føltes ut som en må-ting og et ork... Ja da gidder jeg faktisk ikke det. 

Det eneste problemet med denne nye treningsveien jeg skal gå er at jeg har pollenallergi. Noen dager går det bra, når det for eksempel ikke er skikkelig varmt, når det regner eller hvis det er tidlig på morgenen. I dag derimot er ikke en slik dag. I dag sliter jeg med å puste gjennom alle luftveier og har mandler så store som ananaser... Haha, tulla. De er store, men ikke så store. Det klør også skikkelig over alt. Ja, så derfor suger livet litt akkurat nå. Jeg kan nemlig ikke løpe når jeg har det sånn her! Jeg skal vel og merke prøve igjen i morgen tidlig. I dag blir det bare en gåtur og sånt, så får vi se hvordan det går.

Hvordan liker du best å trene?

Kommentarer (1)

Ingvild

03.05.2017 22:24

Min favoritt treningsform for tiden er elipsemaskin, derfor holdes treningen også inne... Er jeg ute er det beste jeg vet å gå en ordentlig tur :)

Skriv en ny kommentar