Stjele nabokattene?!

Kunne vi fått en bedre start på mai egentlig? Solen har skint i hele dag, og gradestokken har steget oppover. Det har virkelig føltes ut som sommer, og det har gjort meg oppriktig lykkelig. Jeg droppet alle bøker, mas og sjas på dagen i dag for å bare nyte. Jeg startet med yoga i varmen, mer om det i et annet innlegg, før jeg rett og slett bare la meg så lang som jeg er rett ut på verandaen i bare undertøyet. Det var varmt nok til det i dag. Jeg sovnet etter hvert i solen og storkoste meg. Det var så utrolig digg. Kanskje jeg var så heldig å få litt farge også? Nicaraguafargen er ikke akkurat så mye å skryte av lenger.

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset
Jeg dro meg omsider inn igjen da for å jobbe litt med skole. Men det tok vel ikke mer enn en time før jeg bare måtte ut igjen. Jeg ville ta litt bilder og bare surre litt rundt i solen. Utenfor døren stod denne karen. Vi kaller han gråpus, men han heter egentlig Didrik. Han er en av to katter som elsker (meg) oss, og som kommer på besøk hele tiden. Han fulgte etter meg hele tiden mens jeg tok bilder, bare for å få kos. Haha, er det rart jeg elsker katter?

 Processed with VSCO with a1 preset
 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a1 preset
Jeg fikk gått litt i mine nye sandaler også, herlighet så herlig! Gleder meg skikkelig mye til dette kan bli en vane igjen. Det føles jo ut som det nærmer seg nå. 

Vi feiret første dagen i mai med pizza til middag. Det passet perfekt... Fordi vet dere hva? Jeg dro søren meg ut i går også, tredje dagen på rad. Jeg elsker jo å være sosial, så når vi da fikk en invite på kvelden til vors takket vi ja. Vi angret derimot på kvelden, da det ikke var så veldig morsomt ute. Jeg var rett og slett ikke helt der i går altså. Men det er jo alltid hyggelig å være sosial da! Men igjen følte jeg meg litt utenfor i Sandefjord, spesielt siden jeg ikke hadde med noen venninner. Som dere vet blir jo ikke jeg dårlig etter en kveld med festing, men pizza smaker jo godt for det. Resten av kvelden vil tilbringes foran macen og med bøkene på fanget. Jeg begynner å bli stressa!

//Jeg vet ikke helt om folk egentlig liker sånne "min dag-innlegg"? Jeg vet bare at jeg liker å lese det på andres blogger, fordi det ofte er litt fine bilder og det sier litt om personen bak skjermen da. Hva synes dere? 

2 kommentarer

Laila Monica Nikolaisen

01.05.2017 kl.20:59

Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

Rebecca Engeli

01.05.2017 kl.21:03

Laila Monica Nikolaisen: Nok en gang; WTF

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits