Måneden som gikk!

Bye April!

Det er liksom litt mindfuck når en ny måned starter på en mandag, liksom kan det passe mer perfekt? En helt ny start, liksom. #liksomliksom. Det som er litt dårlig med det, og som egentlig var ment som mindfuck, det er at jeg pleier jo å ha uken som gikk og hver måned skal jeg ha alt om den siste måneden. Men når dette faller på samme dag, hva skal jeg gjøre da?? Jo, da bestemmer jeg meg for å droppe en oppsummering av uken rett og slett. Så here we god: APRIL!

Gode nyheter: Påskeferie og at jeg har kommet greit i gang med bachelor. Kjedelige gode nyheter da, men det betyr en del for meg den siste der. Det er jo så viktig! Ellers så er det også slik at moren min har fått seg nytt hus, så det er jo en ganske grei nyhet. 

Bra dager: April har var full av ups and downs, dessverre. Dette er på grunn av stress med skole og jobb. For å derimot finne en spesiell flott dag måtte jeg faktisk sjekke alle sosiale medier og bildearkiv. Kan det virkelig være så vanskelig å finne én fin dag? Men i det jeg skrev den siste setningen der kom jeg på det; Roadtrip med Maren! Da fikk jeg vist en god venninne min hjemby, i tillegg fikk jeg møtt moren min. Nå kom jeg jo på flere dager også! Jeg har jo vært så heldig at jeg har fått vært med en del venninner, og det er så koselig. Blant annet fikk jeg jo besøk av Siri og Ingvild en dag også. I tillegg har jeg hatt sushidates og vært på flere fester. Så det viser seg at det har vært en del mer ups, enn downs after all.

Processed with VSCO with a1 preset

Bildet er fra den gangen jeg spiste middag med Maren og Carina, som absolutt må regnes som en av disse veldig bra dagene! Jeg er så heldig ###Blessed

Noen outfits: 


 Processed with VSCO with a1 preset
 


Månedens person: Hver måned for alltid vil nok dette være Johan, min kjære samboer, kjæreste og kompis. Men akkurat denne måneden er det en venninne som også fortjener å få en pris. Hun er så sterk, smart og kul. Hun stiller opp for alle rundt seg, inkludert meg, selv om hun egentlig kunne trengt litt tid til å være egoistisk også! (det bør du bli nå litt fremover). Dette mennesket er Maren! 

 Processed with VSCO with a5 preset
Ellers har jeg flere som fortjener litt ekstra om dagen, men jeg kan ikke skrive om alle. Jeg synes alle er så flinke til å jobbe hardt, være snille og rett og slett bare være en god venn for meg! Så takk for det, jentene mine. Dere vet nok hvem dere er. 

Beste minne: Daten min med Johan. 

Månedens happening: Denne måneden har jeg faktisk feiret tre bursdager, og alle de fortjener liksom å være månedens happening. Men jeg må faktisk trekke frem det at moren min har flyttet tilbake til der jeg vokste opp. Det er helt fantastisk!

Nedtur: At det har snødd sånn ca 10 000 ganger?! What? Nå er det borte igjen da, så det er jo greit. Men #wtf, det skulle jo bli sommer nå.

Månedens innkjøp: iPhone7 whats good.

Månedens blogg: Haha, vanskelig. Min egen? haha, neida. Men jeg leser jo som sagt nesten bare bloggen til de jeg kjenner. Så jeg ramser heller opp de jeg har på favoritter: http://nouw.com/layers , http://benedicteal.blogg.no , http://stina.blogg.no , http://l0ve.blogg.no. 

Månedens sang: Er det lov til å si despacito IGJEN?! Neida, selv om det er den jeg hører desidert mest på må jeg like vel heller si denne:

Den er så rå! 

Nå er det endelig mai, måneden jeg har ventet på. Nå er det lov å si at det virkelig går mot sommer. Dessverre er det slik at mai også betyr noen negative ting.. Fordi selv om måneden inneholder et flertall av fridager og festligheter, og vår selveste nasjonaldag, så betyr og mai at jeg har eksamen og en bachelor som bør gjøres ferdig. Derfor blir det lite sosiale sammenkomster fremover og lite tid til alt. Jeg må få 2000 sider inn i hodet innen 29. Mai, og 8000 ord ned på papiret innen 1. Juni (jeg må ha tid til å se over alle sidene i noen dager). Jeg både elsker og hater denne måneden i år... Men heldigvis er jeg ikke den eneste, så jeg går ikke glipp av så mye. 

Gleder du deg til denne måneden?

4 kommentarer

Laila Monica Nikolaisen

01.05.2017 kl.13:30

Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

Rebecca Engeli

01.05.2017 kl.16:35

Laila Monica Nikolaisen: jeg skjønner ikke hvorfor dette er en kommentar på min blogg.... #wtf

Victoria Larsen

01.05.2017 kl.15:04

Kjempe flott innlegg! :)

Rebecca Engeli

01.05.2017 kl.21:03

Victoria Larsen: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits