Meg nå;

I dag tidlig dro jeg meg ut av sengen rundt 07.00 fordi jeg skulle på jobb. Jeg elsker virkelig å jobbe på skole, selv om det kan være utrolig slitsomt... Noe det var i dag! Elevene er virkelig skikkelig skjønne, men det å ha musikk i tre timer (pluss andre timer) ville nok gjort en hver person utslitt. Det tar jo på bare det å være på jobb generelt. Lærerjobben er virkelig ikke noe å tøyse med altså, all ros og ære til dere som klarer det på fulltid... Noe som skal bli meg selv om ikke så alt for lenge. Det er så sykt å tenke på!

 Processed with VSCO with a5 preset

Apropos fulltidsjobb om ikke så lenge; Jeg leverer jo snart bachelor. Eller snart og snart. Jeg skal ikke levere før niende juni, så jeg har jo sykt god tid :)(:. Men jeg prøver å gjøre det meste før 17. Mai, slik at jeg kan tenke mer på eksamen de ti neste dagene etter det. Derfor har jeg plutselig ikke så god tid igjen. Poenget mitt da, det var at jeg faktisk snart har en bachelorgrad, og dermed er jeg snart ferdig utdannet. Det i seg selv er ikke det største i verden, fordi det er det veldig mange som klarer. Men jeg er bare 21 år, og akkurat det gjør det hakket sykere. I hvert fall for meg selv. Jeg er veldig stolt over hva jeg har fått til så langt. Jeg håper bare jeg klarer å gjøre meg 100% ferdig og ikke minst være 100% fornøyd når jeg leverer. Jeg blir ikke det med mindre jeg gjør mitt beste.

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

Derfor sitter jeg sånn som dette nå. Omtrent slik i det minste. Jeg har ikke boka trykket opp i ansiktet, men jeg har ansiktet mitt trykket godt ned i den. Da fikk dere også se hva jeg skriver om. Seksualitet i skolen er et sikkelig spennende tema, noe jeg synes er viktig når jeg skal skrive så mye om ett tema. Da skal man søren meg like det også. 

Nå føler jeg meg helt død, og veldig klar for en power nap. Så vi snakkes sikkert senere. På gjensyn!

Én kommentar

Victoria Larsen

26.04.2017 kl.19:48

Herlig du er! :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits