New in!

Førstkommende fredag skal jeg ta turen til Oslo for å feire min flott bloggbabe og bff Ingvild! Hun har bedt inn til en skikkelig feiring av hennes tjueandre bursdag med karneval som tema. Vi skal vel og merke ut på byen etter dette, så det måtte ligge i baktankene da jeg skulle finne på hva jeg skulle kle meg ut som. Så jentete og typisk jeg er stod jeg mellom prinsesse og fe. Kanskje ikke et særlig stort sjokk? Da jeg fant vingene under fra TGR ble valget enkelt. Jeg mener; Se så utrolig søte!

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

En krone ville nok kostet mer uansett, fordi disse var ikke dyre. Faktisk kostet de ikke mer enn 25 kr. Er det rart jeg digger TGR? Man finner jo alt mulig der. De fleste partyeffektene mine er derfra faktisk, og de slår alltid an. Ved siden av disse vingene fikk jeg også tak i en stav, som også er fra TGR. 

Men jeg skal jo ikke bare gå i dette! Jeg har planlagt å ha på meg en veldig søt kjole... Det vil si, det står mellom to. Enten en rosa veldig sukkersøt en, eller en grønn en som gjør at jeg kanskje ligner litt på tingeling. Hva synes dere?

5 kommentarer

Bella

26.04.2017 kl.16:07

Så söta vingar, älskar färgerna!

Rebecca Engeli

26.04.2017 kl.17:03

Bella: I knooow! :D haha

Victoria Larsen

26.04.2017 kl.17:08

Så utrolig fin! :)

Rebecca Engeli

26.04.2017 kl.17:15

Victoria Larsen: Takk :)

Vilde

26.04.2017 kl.21:26

nææh så moro! Det blir jo sikkert suuperfint hihi :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits