Jeg kjøpte iPhone på grunn av dekslene!

/Annonselenker

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg skaffet meg en ny telefon. Jeg er så utrolig forsiktig med telefonen min, og hater alle riper og ujevnheter... Og jeg hater i hvert fall å knuse iPhonen! Derfor har jeg så og si alltid deksler på. Siden jeg kjøpte meg iPhone 7 har jeg for tiden ikke noe deksel, noe som er nervepirrende. Derfor må jeg få meg dette så fort som mulig! Og det skal være fint. Jeg ser nemlig på iPhonedeksler som et slags smykke. Eller et slags tilbehør i hvert fall, som skal passe til antrekk og som skal se pent ut. Da har blant annet Richmond & Finch noen veldig fine som jeg digger, men de er jo så dyre. Derfor har jeg sett på andre alternativer også. Under ser dere noen av mine favoritter fra forskjellige nettsider, til litt forskjellige priser. Jeg er ikke helt sikker på hva det blir ennå, men alle de under er jo en veldig grei inspirasjon da. Mobilen min er jo også for første gang sort, så jeg vet liksom ikke hvordan lyse farger vil se ut. Men det er vel bare å prøve ut da.1 HER. 2 HER. 3 HER. 4 HER. 5 HER. 1 HER. 2 HER. 3 HER. 4 HER. 5 HER. (haha, jeg må le av det kattedekselet, så lættis!). 

Fun fact: Jeg kjøpte faktisk min første iPhone mye på grunn av dekselvalgene man hadde. Jeg var så lei av at jeg bare fant stygge gummideksler til min HTC smart. Dette var jo i 2011 da, så nå finnes det jo til alle mobiler... Men jeg må si at det fortsatt er iPhone som er finest haha. 

Så du noen du likte?

Én kommentar

Victoria Larsen

22.04.2017 kl.16:04

Kjempe fine deksler! :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits