Fredagens økt

Processed with VSCO with a5 preset
Her om dagen fant jeg et nytt sted å ta trappeintervaller, som ligger bare en sykkeltur unna der jeg bor. Altså, man kan jo gjøre dette her rett utenfor huset også.. Men jeg synes det er litt mer motiverende med fine omgivelser. Da kommer jeg liksom i ordentlig treningsmodus, spesielt når omgivelsene er en idrettspark. Jeg synes faktisk det var så fint å slite meg ut her, og ikke minst gøy, at jeg kjørte på med økt nummer tre og intervalløkt nummer to denne uken i dag! Som oppvarming syklet jeg en runde på omtrent 15-20 minutter før jeg til slutt endte ved dette anlegget, og trappene under her.  Videre gjennomførte jeg en veldig bra økt, før jeg syklet en litt lenger vei hjem for å bare toppe svettefesten helt da. 
Processed with VSCO with a5 preset

Oppvarming på sykkel 20 min ca.

Opp/ned trapp x 2 min (for meg ble det ca 7 ganger) Pause x 1 min. x 3.
Pause på 3 minutter.

Alt dette x 2

Sykkeltur hjem. 
Processed with VSCO with a5 preset
Herregud for et bilde.

Delvis på grunn av sol, og mye på grunn av en hard økt, så jeg altså slik ut etterpå. Ganske kjørt om jeg får si det selv. Jeg hadde egentlig tenkt til å gjennomføre en runde til, men jeg følte plutselig skikkelig på tidspresset ovenfor skole og alt annet jeg skulle rekke... Derfor tok jeg heller en litt lenger sykkeltur hjem for å føle at jeg i hvert fall hadde trent litt ekstra. Det var uansett absolutt hardt nok å gjennomføre dette to ganger, fordi man (jeg) kjenner virkelig melkesyra i lårene og at lungene brenner under hele økten. Akkurat slik det skal være, og det er så deilig. Nå derimot er jeg veldig klar for helg og treningsfri kjenner jeg. Jeg har gjennomført mine ukentlige faste økter, og sier meg veldig fornøyd med det. Treningsgleden kommer virkelig for fullt når det er så fint vær ute! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits