New in: A&F

 Processed with VSCO with a1 preset

Jeg nevnte i et innlegg i går at jeg hadde bestilt et par plagg fra Abercrombie & Fitch her om dagen! Jeg har dessverre ikke fått vist det frem før nå. En god grunn til det har jeg egentlig ikke... Men det er vel bedre sent enn aldri! A&F hadde nemlig salg på nettsiden sin, og da pleier alltid Johan å finne seg noen ting. Men for å få gratis frakt må man kjøpe for en viss sum, derfor måtte jo jeg slenge meg på også! Ikke at det var så vanskelig, fordi jeg alltid finner noe der. Jeg kjøpte denne gangen ikke noe typisk A&F vel og merke, men faktisk noen partyplagg! Buksa er litt spesiell, men jeg synes den er dødskul. Jeg gleder meg skikkelig til å bruke den til sommeren. Jeg føler liksom ikke at den er så fin til nesten matchende hudfarge akkurat nå. Jumpsuiten er jo bare så lekker. Denne skal jeg bruke masse ute til sommeren. Den fungerer jo som en kjole, bare at den er tusen ganger mer praktisk i forhold til at jeg faktisk ikke viser rumpa hvis jeg bøyer med ned. Dessuten er den i en nydelig lilla-brun farge, som ikke høres så pent ut... Men den er det i virkeligheten altså. Begge plaggene ble dessverre litt store da. Jeg som trodde A&F hadde små størrelser?! Haha, men neida. Men det fungerer altså. Da har jeg plass til å spise og kose meg! haha. 

I dag har jeg hatt første skoledag etter ferien. Noe som i seg selv er litt tøft, men i tillegg har jeg hatt en skikkelig sånn dag hvor alt er gidd. Jeg kom hjem fra skolen etter å ha hentet et teppe i Kodal på veien, og så bar det rett i senga. Overskuddet var rett og slett bare ikke på plass i dag. Nå har jeg derimot stått opp igjen fra de døde og føler meg ok uthvilt. Derfor skal jeg gå meg en tur nå og gjøre min type terapi. Vi snakkes senere!

6 kommentarer

Lilli

18.04.2017 kl.18:30

Fine plagg (:

Rebecca Engeli

19.04.2017 kl.09:48

Lilli: Takk <3

Ingvild

18.04.2017 kl.22:12

Så fiiin <3

Rebecca Engeli

19.04.2017 kl.09:48

Ingvild: <3 taaakk

Benedicte Arntzen

18.04.2017 kl.23:51

U so fresh <3 vil se deg snart

Rebecca Engeli

19.04.2017 kl.09:47

Benedicte Arntzen: <3 <3 Jeg og!!! Må få det til

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits