Sandefjords sykeste utsikt

I går ettermiddag kom plutselig Maren til meg. Det ble veldig spontant, men veldig hyggelig. Johan bestemte seg nemlig for å spise med noen kamerater, som er veldig koselig egentlig. Men da sendte jo jeg naturligvis melding til Maren og spurte om hun ville spise pizza med meg... Ja, jeg spiser pizza igjen... Og igjen i morgen til lunsj på jobb. Men før vi lagde pizzaen derimot måtte vi ut og nyte solen.

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset
 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset

Mellom Stina og Maren jobbet jeg nemlig med skole innendørs, og det samme gjorde Maren. Derfor følte vi virkelig for å bevege oss ute i det nydelige været! Det ble en ganske grei tur også. Vi gikk til Mokollen, som er en topp jeg pleier å enten gå til eller chille på her i Sandefjord. Her får du den sykeste panoramautsikten over Sandefjord. Det går an å kjøre til bakkestart, men vi bestemte oss for å gå hele veien. Da ble det på ca en time! Så det ble litt av en koselig og grei treningsøkt. Det er så digg å kunne være sosial og trene samtidig. Det vil si, en gåtur er ikke en skikkelig hard økt, men det er aktivitet! Vi koste oss veldig mye begge to, og følte at vi virkelig fortjente den pizzaen (og rødvinen, og brusen...) etterpå. 

Akkurat nå derimot er jeg ikke helt i den samme aktiviteten. Jeg er nemlig på jobb, og dette er forhåndsskrevet.... Men jeg kan like vel tenke meg at jeg misunner alle som kan gå tur i finværet i dag også! Håper virkelig det holde ser litt pent nå, og så varmt. Da skal jeg være enda mer ute og nyte det. Det er så digg at det begynner sakte men sikkert å nærme seg sommer. Det gjør meg skikkelig glad!

Nyt dagen og ha en fin en! Vi snakkes i kveld.

Én kommentar

Victoria Larsen

08.04.2017 kl.15:31

Kjempe flotte bilder! :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits