New shoes who dis

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset
 

I dag dro Johan og jeg til byen med et oppdrag. Vi skulle SE etter Birkenstock, eller noe lignende (men med samme kvalitet), som vi kunne kjøpe senere en gang. Jeg hadde noen i Nicaragua, som jeg kjøpte på Shoeday for noen år siden. Disse sprakk opp i sålen der nede, til tross for at de var 100% skinn (slik som Birkenstock), fordi de rett og slett var veldig godt brukt. Men jeg elsker slike sko til late sommerdager og faktisk til å gå litt med, og jobbe med en gang i blant. Derfor måtte jeg skaffe meg noen nye denne våren uansett. Vi var i flere butikker, og så på Birkenstock, men de var virkelig for dyre altså. 1200 for noen sandaler? LOL! Da vi kom oss til den tredje butikken var det litt andre boller. Shoegallery hadde nemlig vennesalg med 20% av alt ordinært, inkludert på Birkenstock. Dette salget varte bare i dag... Og da måtte jeg jo bare kjøpe de i dag, selv om vi opprinnelig egentlig bare skulle se på noen. I tillegg kom jeg over noen nye kileheler. Mine ble ødelagte i fjor sommer. Men jeg elsker å dra på byen med slike, da de er mye diggere å gå i enn pumps. Jeg fikk jo også 20% på disse, så prisen ble ikke så ille til sammen. 

Nå har jeg skrevet hele dette innlegget i full hast, fordi jeg egentlig er på vei ut døren igjen! Så beklager, men jeg må faktisk gå over rettskrivinga etterpå haha. Jeg skal på kamp nå, av alle ting! Jeg er i hvert fall flink med disse lesepausene  mine, haha... Nei men serr, jeg er faktisk flink til å jobbe med skolen også.Jaja, vi oppdateres senere. Snakkes!

3 kommentarer

Victoria Larsen

05.04.2017 kl.18:23

Kjempe fine :)

Rebecca Engeli

05.04.2017 kl.21:14

Victoria Larsen: Takk! :) <3

Nora Piscopo

06.04.2017 kl.14:12

Så utrolig kule!

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits