Main blog-babe

M O N D A Y   F O N D A Y

I ettermiddag, og utover kvelden faktisk, har jeg tatt meg fri fra jobb og skole for å henge litt with ma main blog-babe Benedicte. (okei, jeg har faktisk fler main-blog-babes) Vi har filmet inn en vlog til dere. Nok en gang blir det whisper challenge, siden det er så gøy og slår godt an hver gang! Håper den blir godt tatt i mot. Vi skal prøve å få den ut i løpet av uken. Vi hadde det i hvert fall kjempegøy. Jeg har aldri vært hos Benedicte før i dag heller, så det var jo et litta eventyr i seg selv haha. Elsker å besøke venninner å se hvordan de bor. Det sier så mye om personer, og det er jo veldig mye hyggeligere enn å bare møtes i byen. Det var veldig stilfullt hos familien til Benedicte da, noe jeg misunner en del. Gleder meg til å få noe slik selv en eller annen gang! Jeg kunne alltids innredet det slik, men det er noe med plassen da. 
Fina!

Og Benny har en sykt søt, tjukk og dum (neida, jeg bare kaller søte dyr for dumme) katt. Se på den da. Åååå vil bare ta den med hjem. Kanskje jeg bare skal besøke katten en dag når Benedicte ikke er hjemme. Haha. Neida.

6 kommentarer

Benedicte Arntzen

03.04.2017 kl.21:58

omg, njudlig bilde av meg da gitt!! ty for besøk, trives med deg :) du får ikke pus :) hade

Rebecca Engeli

04.04.2017 kl.08:21

Benedicte Arntzen: jaaa synes det var fint??? Jeg og trives med deg. Okei :(

Victoria Larsen

04.04.2017 kl.00:12

Så herlige bilder :D

Rebecca Engeli

04.04.2017 kl.08:21

Victoria Larsen: takk

Remi

04.04.2017 kl.00:50

Flotte bilder, vlogg spennede. Skjønn liten pusekatt :)

Rebecca Engeli

04.04.2017 kl.08:22

Remi: ja, dette blir spennende haha. Og ja, den er så søt!

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits