No day off

Søndag, en perfekt dag for å bare chille. Bare gjøre ting som gjør deg glad. Enkelt og greit en skikkelig slapp dag. Vel, sånn er det ikke for oss studenter. Ikke for meg i det minste. Fordi jeg sitter her foran macen og skriver... eller det er det jeg skal gjøre, men det er litt vanskelig når solen skinner så fint ute. I går ble det en skikkelig rolig kveld med spill og browniebaking. Noe jeg føler var riktig valg i dag, til tross for at jeg sikkert hadde stått opp til lik tid og med likt sinn uansett. 

 Processed with VSCO with a1 preset
Jeg har nå nettopp laget meg en kopp kaffe og skal straks fortsette med skolearbeidet. Men det er nok ikke lenge før jeg bare må stikke hodet ut av døren. Solen skinner over Sandefjord og varmer hver krik og krok. Kanskje jeg skal gå meg en tur, eller sykle? By the way?! Jeg møtte en person her om dagen som presterte å si at sykling ikke er en god trening. Unnskyld hvis du leser dette nå... men altså, sykling er faktisk en ganske god trening. Just look at me, hehe, neida. Jeg liker å tro at sykling absolutt er en veldig grei form for trening, med mindre du faktisk skal pumpe hjern og bli svææær. For da bør du nok heller dra på treningssenteret ditt, noe jeg ikke ville gjort i dette nydelige været. Eller... Det blir feil å si. Verdens beste syklister er svære... Ja, okei, dette var en digresjon. Jeg bare haler ut tiden. Jeg vil så gjerne heller skrive side opp og side ned på blogg.no istedenfor å lese side etter side og kanskje få skrevet 300 ord. Skyt meg. 

9 kommentarer

Victoria Larsen

02.04.2017 kl.12:52

Jeg ønsker deg en fin søndag :-)

Rebecca Engeli

02.04.2017 kl.13:06

Victoria Larsen: I like måte :)

Hege Kristin

02.04.2017 kl.13:26

jeg også vil ha sol! send litt hit og xD

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Rebecca Engeli

02.04.2017 kl.18:49

Hege Kristin: Haha, skulle gjerne delt med alle! :) Kult, skal sjekke det ut

Denise Parreira Wedel

02.04.2017 kl.19:06

Det er det dummeste jeg har hørt, haha! Det er så mange rare mennesker.. Altså, jeg mener.. Sykling er jo en fysisk aktivitet, og det er jo en kjempefin måte å trene kondisjonen på! Forresten, du har ikke begynt å trene på e2 nå som du bor i Sandefjord eller? :)

Rebecca Engeli

02.04.2017 kl.20:34

Denise: Ja, ikke sant?!! Haha. Det var så teit. Nei, holder meg til EVO altså. Men vurderer å slutte der for å trene ute nå i de kommende månedene :)

Helle

03.04.2017 kl.11:55

Hahaha sykling er noe av den beste treningen som finnes, og særlig med tanke på skadeforebygging. Du kan jo sykle mange mil uten å påføre deg store skader og om man har en skade så er det en fin måte å få trent likevel. Håper søndagen din ble fin tross all lesingen. Stå på! :D

Rebecca Engeli

03.04.2017 kl.13:33

Helle: I knoooow?! Skjønner ikke at noen kunne si det haha. Jeg har strekk i rumpa (lol) og noen såre knær om dagen, og den eneste formen for trening som hjelper er faktisk sykling for min del... haha. Joda, den ble grei :)

Helle

03.04.2017 kl.21:57

Hahaha ja da er det jo helt perfekt for deg, keep going :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits