Mars highlights

Jeg skal starte med noe nytt! Fra og med i dag skal jeg lage månedens highlights. Jeg vet siste dag i måneden er i morgen, men det kommer til å komme ut 30. hver måned da. Vi starter med mars, naturligvis. 

Gode nyheter: At det begynner å bli vår, sakte men sikkert. Det er utrolig deilig. 

Bra dager: Denne måneden har det vært mye opp og ned i humør og dager. Jeg har følt meg veldig stresset, lei meg... men også veldig mye glad. Den beste dagen i mars må ha vært den siste dagen i Nicaragua. Ingen dager kan heller slå denne. Vi startet dagen med frokost på hostellet, hvor jeg gikk over til vår go-to-place rett over gaten. Her bestile jeg pannekaker og frukt. Dette spiste jeg på bussen vi satt på i tre timer ned til Managua. I Managua var vi først på tur på en vulkan, som er noe av det kuleste jeg har gjort. Der var vi dessverre bare i noen minutter, da det er ulovlig å være der over lenger tid. Dette er på grunn av sikkerhet. Senere brukte vi dagen på et marked, middag og tidenes donut. Det var vel og merke veldig vemodig å være der, med tanke på at det var vår siste dag av den beste måneden i mitt liv. 

Beste outfits:  Processed with VSCO with a1 preset
 Processed with VSCO with a1 preset


ååå som jeg savner dette. Dette var vel en av de siste kveldene i Nicaragua. Det kan nok være dette var 28. Februar... Men jeg later som det er fra 1. mars. hehe. Resten av antrekkene mine finner du under "antrekk". 

Beste fest: Den spontane lille kvelden jeg hadde hos meg selv. Med Ingvild, Benedicte og Stina på besøk kunne det jo nesten ikke blitt bedre??

Processed with VSCO with h3 preset

 

Månedens person: Her kunne jeg gitt tittelen til mange! Men den som får tildelt det denne måneden er Johan. Jeg har vært så opp og ned i humør denne måneden, slitt med å være glad etter jeg kom hjem fra Nicaragua, og rett og slett sikkert vært et helvette å bo med. Takk for at du holder ut og at vi har det lættis sammen hver dag. Beste minne: Det samme som beste dag. Altså den siste dagen i Nicaragua. Rart at to dager av måneden kan være det beste på nesten alle punkter? haha

Månedens happening: Det har skjedd flere ting denne måneden som jeg kunne sett på som en happening. Men jeg tenker vel egentlig ikke på en tur på café eller kino, mer som en bursdagsfeiring eller noe slik. Jeg har jo hatt flere venninner på besøk, og det har absolutt vært en happening i seg selv. Like vel vil jeg heller trekke frem mammas bursdag, rett og slett fordi hun fortjener det fordi hun er en så fantastisk person. Gratulerer med dagen, mamma, som var på mandag! Jeg digger deg!

 Processed with VSCO with a1 preset

Månedens nedtur: Å dra hjem fra Nicaragua. At jeg liksom kom hjem denne måneden er nesten uvirkelig. Det begynner å føles så langt unna, dessverre. Jeg prøver å leve på den reisen så lenge som mulig, men med så mye annet som skjer rundt med er det nesten umulig. Jeg savner landet, menneskene og opplevelsene så utrolig mye. 

Månedens innkjøp:  Processed with VSCO with a1 preset
Denne! Omg som jeg elsker den!

Månedens blogg: åå hva skal jeg si? Jeg leser ikke så mange blogger, mest til de jeg kjenner selv. Men akkurat denne gangen vil jeg trekke frem en jeg leser fast, men som jeg ikke kjenner. http://annais.blogg.no ! Jeg har alltid digget henne som blogger altså.

Månedens sang: 

Dette var det jeg kom på for nå. Men jeg finner nok på enda mer i løpet av den kommende måneden. Nå er jeg veldig klar for å ta i mot april og våren med åpne armer. Tenk at det bare er måned til vi er i mai, som etter min mening er en av de beste månedene i året. Jeg kan nesten ikke vente til 17. mai! 

Er det noen punkter som mangler synes du?

2 kommentarer

Victoria Larsen

30.03.2017 kl.19:54

Kjempe fine bilder :)

Rebecca Engeli

31.03.2017 kl.22:53

Victoria Larsen: takk!

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits