Ny treningsfavoritt?

Ahh, solen skinner og det er bart på bakken. Perfekt for en trening ute!

 Processed with VSCO with a1 preset

Etter humøret etter skolen i dag å dømme så det ikke lyst ut for dagens trening. Jeg var seriøst skikkelig stressa inni meg, og visste virkelig ikke hva jeg ville/burde prioritere. Til slutt sa jeg bare stopp til meg selv, og begynte å følge mine egne treningstips. (de finner du her). Jeg dro på meg treningstøyet mens tårene, forårsaket av stress og en skikkelig overload av følelser, fortsatt var i øyekroken. Etter veldig kort tid var jeg ute av døren og på vei på min første sykkeltur på veldig lenge.  

 Processed with VSCO with a1 preset
Nå sitter jeg nok en gang hjemme, men jeg føler meg omtrent sånn som på bildet over. Altså mye bedre! Jeg har fortsatt en skikkelig stressa dag, men nå har jeg i det minste fått gjort noe av det jeg ville. Noen ganger må man bare bite tenna sammen og gjøre noe, om så man vil eller ikke. Noen dager er det vanskeligere enn andre, og noen dager går det rett og slett ikke. Det handler vel og merke om prioriteringer, og ikke minst en god balanse. Man må ikke trene hver dag, men jeg synes ikke man (jeg) skal ha en unnskyldning hver dag heller. En times tid på sykkelen var det jeg trengte i dag for å føle meg vel. Jeg syklet faktisk en del tidligere, men har lagt det fra meg av en eller annen grunn. Det er jo egentlig veldig deilig å sykle seg en tur! Kanskje dette blir en ny treningsfavoritt?

Nå er jeg stolt og glad, og veldig klar på å gå videre på denne tirsdagen. Jeg tviler på at jeg rekker å være sosial i dag, men litt skolearbeid og en god middag skal jeg få til.  Da skal jeg si meg fornøyd med en dag som har vært veldig opp og ned. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits