Dagens trening: Yoga

PERFEKT FOR Å STARTE UKEN

Jeg har hørt rykter om at det er veldig mange der ute som har fått for seg at yoga ikke er en særlig bra trening, for eksempel for å gå ned i vekt. Nå synes jeg det er en veldig dum grunn i seg selv til å trene, fordi trening skal handle mest om å føle seg bra og å gjøre noe man synes er gøy. Men det er ikke poenget nå... Poenget er at; Dere tar feil! Yoga er trening i aller høyeste grad, du må bare vite hvordan du skal gjøre det. 

Det finnes mange forskjellige typer yoga, og du kan gjerne blande flere grener. Jeg er ingen ekspert selv, men har deltatt på noen kurs og har drevet med dans og uttøying i mange år. Derfor føler jeg at jeg har en liten anelse over hva som kan fungere, for meg selv vel og merke. Selv liker jeg veldig godt å blande yoga som går på styrken og samtidig meditere og tøye alle muskler. I Nicaragua deltok jeg på en yogatime på stranden som var noe lignende som det jeg selv gjør hjemme. Hvis du derimot er helt blank, noe som er forstålig, vil jeg anbefale å se på filmene til Boho Beautiful på youtube, og følge hennes økter. Noen av de som ligger ute brenner virkelig i musklene. Jeg ser ofte på filmene hennes selv hvis jeg står fast på hva jeg skal gjøre.

I dag ble yogatimen flyttet fra stuegulvet til terassen i den deilige solen!

 Processed with VSCO with a1 preset

Jeg gjennomførte en økt på omtrent en time, noe som var en helt grei start på uken. Når jeg gjør yoga liker jeg å høre på musikk som får meg i godt humør og som gjør meg rolig. Denne lista har en god blanding av sanger, men jeg anbefaler å lage en liste med sanger du liker selv. 

Jeg avsluttet alt med ei litta fotoshoot, hehehe. Blogger vett, må alltid ta bilder av det jeg gjør. På bildene gjorde jeg vel og merke noen triks jeg ikke vanligvis gjør så ofte under yogaøktene, men de ser veldig kule ut på bilder da, haha. 

 Processed with VSCO with a1 preset
 Processed with VSCO with a1 preset

Overraskende nok klarte jeg å stå mye lenger enn hva jeg trodde. Så litt stolt av meg selv er jeg. Tydeligvis har den ukentlig yogaen hjulpet (og styrketreningen da). Jeg elsker virkelig å drive med yoga. Etter at jeg sluttet på dansing for 2,5 år siden var liksom dette det nye jeg begynte med, fordi det var mye mer tilgjengelig og tidsbesparende enn å danse på en danseskole. Det er dessverre ikke helt det samme, og jeg har ingen drakter som passer til... Men det er et lite plaster på såret. Jeg planelegger å holde meg fleksibel hele livet, og da er jo yoga perfekt. 

Har du prøvd yoga før? Hva synes du?

4 kommentarer

Victoria Larsen

27.03.2017 kl.16:33

Flott innlegg og inspirasjon! Flink du er :)

Rebecca Engeli

27.03.2017 kl.16:39

Victoria Larsen: Takk og takk :D

Ida Øverland

27.03.2017 kl.16:52

så glad jeg er for at du har den innstillingen til trening :D ingen tvil om at yoga er bra!!

Rebecca Engeli

27.03.2017 kl.16:53

Ida Øverland: Ja, det er dessverre alt for mange som bare tenker på vektnedgang og sånt :( Det ødelegger mye av moroa ved trening da :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits