Living the good life

Processed with VSCO with a1 preset
Tidenes diggeste appelsinjuice fra Jordbærpikene!

Processed with VSCO with a1 preset

Processed with VSCO with a1 preset
Og ikke minst tidenes flotteste jenter jeg var der med, Stina (bildet over, hvis dere ikke skjønte det) og Benedicte.

 Processed with VSCO with a1 preset
Og så sykt digg mat vi spiste!

Etter jobb i dag bar det rett hjem for å skifte, og rekke å chille litt. Jeg ble så sliten av å jobbe som lærer i dag at jeg nesten sovnet på sofaen i det jeg kom hjem, men der kunne jeg jo ikke bli! Fordi jeg skulle møte Stina i byen og spise lunsj. Så viste det seg at hun var forsinket, noe som ikke gjorde så mye. Da fikk jeg jo slappet litt av, og åpnet macen litt for å lese litt (mer som å kikke på en av sidene og ikke noe mer, for noe slit). Plutselig tikker det en melding fra Benedicte inn. Hun lurte på hva jeg gjorde i dag. Ergo ville hun gjerne finne på noe. Haha. Det er så standard melding: "Hva gjøøør du", mens du egentlig mener "Hei. Er du opptatt eller kan vi finne på noe NÅ?!". Vi nordmenn ass. Det endte i hvert fall med at jeg ba hun med hit til Sandefjord på lunsj, og det var veldig hyggelig. Stina hadde også med Chloe, som var skikkelig snill der hun satt på samme stol som moren sin. 

Etter lunsjen ruslet vi rett og slett bare og snakket lenge. Ingen av oss skulle ha noe i byen, men det var liksom ikke lang nok tid til folk måtte hjem til at vi kunne dratt hjem til en av oss. Hvis det ga noe mening? Derfor vandret vi i hvert fall bare i byen og kikket, noe som er veldig koselig egentlig, spesielt når solen står på himmelen helt til 19.00 nesten. 

Jeg er altså så glad i å være sosial, og får virkelig så mye energi av det (selv om jeg sovnet på sofaen da jeg kom hjem). Jeg blir oppriktig glad når noen spør om å finne på noe, og gleder meg alltid til å være med vennene mine! Det er også noe spesielt med det å være med bare venninner. Da blir samtalene bare vridd den veien vi vil, uten at noen menn skal ødelegge viben. Vel, nå skal det sies at mennene våre aldri ødelegger viben uansett, fordi de aldri slepper til når vi først starter! 

Tusen takk for i dag, girls! Jeg digger dere.

7 kommentarer

Cecilia

22.03.2017 kl.21:59

Så fine bilder, og den maten ser kjempegod ut! Ser og høres ut som du har hatt en kjempefin dag :)

Rebecca Engeli

22.03.2017 kl.22:08

Cecilia: takk! Og ja, hadde en veldig bra dag!

nr73.blogg.no

22.03.2017 kl.22:40

Så koslig dag du har hatt! :) Fin kveld til deg og!

Ida Øverland

23.03.2017 kl.11:07

dette her så jo bare helt tipp topp ut! kjempekoselig!

Rebecca Engeli

23.03.2017 kl.11:15

Ida Øverland: ja, det var det virkelig!

elisebr

23.03.2017 kl.13:17

Så god maten så ut! :) Ønsker deg en super dag :)

Rebecca Engeli

23.03.2017 kl.17:59

elisebr: Ja det var den! Og takk, du og

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits