Takk, mamma

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with h2 preset

 Processed with VSCO with a1 preset

 Processed with VSCO with a1 preset
I dag har jeg prioritert en av mine favorittpersoner i hele verden, nemlig moren min. Jeg ville gjerne vise henne butikken jeg jobber i, fordi hun aldri har sett den etter den har blitt ny. Derfor møttes vi i Tønsberg hvor jeg plukket henne opp på togstasjonen. Jeg setter så stor pris på at hun vil besøke meg noen ganger, selv om hun bor i Drammen. Vi har dessverre alt for lite tid til å henge sammen, så det var skikkelig koselig å få til en hel dag sammen. Hun har også bursdag neste uke, så dette ble liksom vår "feiring" av henne sammen, siden vi ikke har mulighet neste uke. 

Vi startet med litt shopping, etterfulgt av cafékos på Grandgården Kafé. Her er det utrolig koselig og skikkelig fint interiør. Der satt vi en god stund før vi gikk videre rundt i byen igjen. Vi hadde rett og slett en real mor-datter-dag! Vi endte med å gå i mange timer faktisk. På slutten skulle jeg nemlig se etter en etterlengtet skinnjakke... og det tok sin tid. Jeg skulle nemlig kjøpe meg en litt ordentlig en, og det er lettere sagt i enn gjort. Jeg ville ikke kjøpe en sykt dyr, men fant noen kandidater etter hvert! Men så måtte jeg jo tenke meg om, prøve de med flere plagg under og så videre. Jeg endte opp med en perfekt jakke, som jeg skal vise senere i kveld. Jeg elsker den!

Nå i kveld har vi hatt litt fremvisning av bilder fra Nicaragua, før jeg tror vi skiller våre veier. I morgen er det tid for jobb igjen, og lunsj med ei venninne etter det. Så nå må jeg få jobbet litt med bachelor igjen... Jeg har bestemt meg for å skrive litt hver dag for å komme skikkelig i gang, uansett hvor vanskelig det er å begynne. Vi snakkes senere dere.

Hva har du gjort i dag?

4 kommentarer

nr73

21.03.2017 kl.20:16

Det er viktig å bruke tid på familien :) håper du får en fin kveld!

Rebecca Engeli

21.03.2017 kl.20:24

nr73: Ja, det er det virkelig! :) Takk, du også!

Ingvild

21.03.2017 kl.20:49

Håper dere har kost dere masse <3

Rebecca Engeli

21.03.2017 kl.20:57

Ingvild: Jaaa, det har vi! :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits