Shake that avo

Avokado, banan, vaniljeyoghurt og melk

 Processed with VSCO with a1 presetSå enkelt er det altså. Avoshaken fra Joe & The juice, som jeg elsker så utrolig høyt, kan nemlig lages hjemme. På Joe & The Juice lages denne drinken vel og merke med vaniljemelk, noe jeg ikke hadde tilgjengelig. Mon tro det er derfor den smaker litt annerledes? For det gjør den nemlig, men den er uansett veldig god! Den jeg lager hjemme smaker en del friskere, også er den litt mindre søt. Det kan ha noe med hvor mye jeg tar av hver ting å gjøre også da. For jeg måler ikke. Jeg vet bare at bananen setter veldig mye bitter smak hvis den ikke er helt moden, så pass på det. Det lærte jeg her om dagen nemlig, ikke særlig godt med besk shake for å si det slik. Vaniljemelk gadd jeg ikke bruke penger på, derfor kjører jeg på med min egen vri. En vri som var skikkelig enkel, og veldig god. Jeg slumper bare oppi. Det er bare å smake litt til!

Dette er en grei blanding:

Ca. en halv avokoado (eventuelt en hel avkoado, nam)  

 Ca. en halv banan

Ca. 2 ss vaniljeyoghurt

Ca. en del melk (Aner ikke, bare prøv deg frem)

Og slik gjør du: Mix alt sammen. Så enkelt, og så greit.
 

Dette er noe jeg har begynt å drikke for eksempel etter trening. Et glass inneholder veldig mye bra som kroppen mest sannsynlig trenger påfyll av etter en økt. Både karbohydrater, fiber og så klart litt fett. Vi trenger det, selv om mange ser ut til å droppe både det ene og det andre i dieten sin! Dessuten smaker den skikkelig godt og friskt, noe som absolutt ikke er et minus.

 Processed with VSCO with a1 presetSkål a dere! Hilsen meg som kom hjem fra trening og drakk denne... og som ennå ikke har dusjet, haha. Det må jeg faktisk nå! Vi snakkes. 

4 kommentarer

FysioIsa

20.03.2017 kl.18:17

Nice, den oppskriften stjeler jeg! :D

Rebecca Engeli

20.03.2017 kl.18:29

FysioIsa: Ahh, ja gjør det! Sykt digg

Siri Kolstad

20.03.2017 kl.20:04

Nam! Så godt ut! Personlig har jeg aldri prøvd meg på de grønne smoothiene, men denne så farlig god ut, så den må nok testes ut!

Rebecca Engeli

20.03.2017 kl.20:40

Siri Kolstad: Ja, den er virkelig god! Spennende farge blir det også ja, haha :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits