vintertrøtt

Solen skinner gjennom vinduet. Treffer meg i ansiktet. Varmer kinnene mine. Det kribler i magen.

Jeg våkner nok en gang, og snur meg rundt. Ser på klokken...16.30 allerede? Hvor ble det av dagen? 

 Processed with VSCO with b5 preset
 Processed with VSCO with a1 presetJeg jobbet på den nye jobben i dag, og kost meg skikkelig mye! Jeg har hatt norskundervisning og lekt masse ute. Dessverre blir jeg så utrolig sliten. Om det har noe med at det er en ny erfaring som tar masse energi, eller om det er at jeg faktisk fortsatt er litt jet lagged, det vet jeg ikke. Men noe jeg vet er at jeg hadde planer om å nyte solen litt mer i dag, og jeg hadde faktisk tenkt til å gjøre noe... Men plutselig har jeg sovnet, flere ganger faktisk. Og snart går vel solen ned, og fredagskvelden melder sin ankomst. Og sånn blir dagen bare borte.

Jeg liker ikke å ta naps, nettopp fordi jeg synes dagene er for korte allerede... Så skal jeg liksom stenge meg inne bak mørke øyelokk når solen først er her? Det er bare bortkastet. Men så virket det som kroppen trengte å chille skikkelig etter jobb i dag! Og da får jeg vel høre på kroppen, siden jeg også skal jobbe i morgen. 

 Processed with VSCO with a1 preset

Jobb jobb jobb... Gøy å høre om? Vel, det blir vel nesten enten jobb, jobb, jobb eller skole, skole, skole fremover tenker jeg. Motivasjonen er ikke på topp for å gjøre så mye annet. Jeg gleder meg til våren og sommeren. Jeg gleder meg til å fylle opp dagene med lunsj ute, venner og bading istedenfor. 

Hva har du gjort i dag?

Én kommentar

Victoria Larsen

10.03.2017 kl.17:16

Så fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits