Må alltid kjøpe sminke

Hver gang jeg jeg er på flyplassen, så pleier jeg å kjøpe litt ny sminke. Nå tenkte jeg å bruke timene jeg har på Atlanta flyplass til å kjøpe hudsminken jeg trenger... men jeg måtte bare slå til på Torp i dag tidlig med littegrann annet.

En ny neglelakk i en sykt fin farge! Jeg gleder meg veldig til å prøve denne når jeg kommer frem. Også kjøpte jeg en lipgloss, som jeg trengte! Hehe.

Den er sykt fancy også skjønner dere. Jeg glemte helt å ta bilde av fargen, men av denne funksjonen måtte jeg jo knipse litt bilder. (Og ja, jeg gjorde det på flyplassen i Amsterdam, derfor er det ikke en så fin bakgrunn).

Det er nemlig en knapp som man trykker ned, også popper glossen opp. Skikkelig kult, og veldig unødvendig...men det var veldig fancy. I tillegg er jo fargen nydelig, men det får jeg vise senere!

Nå er jeg klar for 8,5 timer på flyet (Edit: 9,5). Men en oppdatering kommer etterhvert! Jeg har et forhåndsskrevet innlegg. Det også har et litt overfladisk innhold. Men fra i morgen av er det andre boller! Da er jeg endelig fremme, og klar til å skrive om hverdagen der nede og å ta mange fine bilder! Vi snakkes senere💕☀

2 kommentarer

Ariel

03.02.2017 kl.13:46

Er på samme måten, flyplasser og sminke hører "naturlig sammen". :P

Chanel er elsk.

Rebecca Engeli

03.02.2017 kl.19:56

Ariel: haha ja! Jeg vet! Godt vi er fler

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits