NEW IN!

Ikke noe av det over er nytt... okei, den grå genseren er ny, men det var ikke poenget! Poenget er at jeg har kjøpt nytt kamera! Da jeg var på en liten gåtur i går gikk jeg innom Elkjøp, og der var det et supertilbud på et kamera jeg egentlig ikke hadde vurdert før. Derfor ventet jeg litt. Jeg gikk videre til Expert, men der kunne de ikke matche prisen på lumix kameraet (som jeg i første omgang ville ha) som jeg fant på nett. Og da jeg vil kjøpe kamera i butikk, av sikkerhetsgrunner, ble ikke det kjøpet noe av. Prisen ble rett og slett for høy! Jeg søkte derfor opp kameraet jeg fant på Elkjøp. Sony a5000 viste seg å komme utmerket ut av alle tester. Og når prisen var så lav, slo jeg rett og slett til. 

Her tenkte jeg å vise det... men jeg glemte at det er det kameraet ser jeg også får opp på mobilen! Hehe. Men ja, den funksjonen der er jo revolusjonerende for meg! Man kan nemlig styre kameraet med mobilen. 2016 ass. Kvaliteten på bildene virker hittil absolutt bra nok, og kameraet i seg selv er veldig lite og handy. Dette blir altså veldig lett og greit å ha med seg til Nicaragua, som er hovedgrunnen til at jeg skulle kjøpe nytt kamera. Jeg er, som dere skjønner, så langt fornøyd. Det er jo så gøy med nye duppedingser! Nå skal jeg straks kjøre til jobb. Jeg våknet uten feber i dag(Edit: den er tilbake), og bestemte meg derfor for å prøve ut en jobbdag til tross for litt vondt i kroppen. På gjensyn!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits