New in

Før jobb i går rakk jeg innom et par butikker. Først og fremst skulle jeg kjøpe noen julegaver, noe jeg klarte! Men jeg klarte som vanlig ikke dy meg til å kjøpe noe selv også. Jeg kjøpte i tillegg til dette innpakningspapir og silkebånd, men det skal jeg vise i et "pakke-innlegg", og et skjørt fra bikbok dro jeg med meg. Skjørtet skal dere få se på dagens antrekk! 

Nye øredobber fra Arts&Craft. Sjekk de øverste/til høyre, de er så og si like som de jeg la ut i "ønskeinnlegget" i går. Forskjellen er at disse er i stål dyppet i sølv og stangen som går gjennom øret er i sølv, men at de fra Jane Køning er 100% sølv. Det i seg selv er ikke en avgjørende forskjell så lenge jeg ikke skal gå med de hver dag hele tiden. Og ja... Enda en vesentlig forskjell da; de fra Jane Køning kostet 800 kr. Jeg betale 98 kr. Det er sykt. Derfor kjøpte jeg dem selv om jeg har ønsket meg lignende til jul, hehe. Det var jo så billig. 

      

I tillegg fikk jeg endelig tak i stigen fra Søstrene Grene. Denne har jeg ventet på. Den er så enkel, men samtidig utrolig kul, og ikke minst er den praktisk. Julestrømpene er også fra samme sted, og de er så billige! Ble så fornøyd. De andre jeg har sett rundt om kring koster alt mellom 79-499. Disse kostet 17 kr, og duger absolutt til vårt bruk. 

I dag er det igjen tid for jobb. Det gleder jeg meg litt til, mye på grunn av antrekket. Har jeg på meg noe pent, og gjerne nytt, gleder jeg meg alltid til å jobbe! Det gir liksom litt mer motivasjon. Bildene kommer ut i løpet av dagen! Stay tuned. Ellers ha en fin lørdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits