Hva er det inni?

God søndag morgen dere! Og god andre søndag i advendt!

Jeg kan si dere nå fordi, takket være Benedeicte som delte mitt første innlegg i går (herregud har aldri vært kleinere), hadde jeg 19 lesere. Noe som ikke er så halvveis dårlig egentlig, med tanke på at bloggen ble laget... ja nettopp i går. Jeg var med Ingvild og Benedicte i går og bakte pepperkaker, som virkelig fikk meg i julestemning. Bilder tok vi også, flinke bloggere som vi er! Hehe. Disse kommer ut senere i dag, når Benny våkner og får sendt dem til meg.

Ellers så er det andre søndag i advendt i dag. Det betyr også at det er eksamen neste uke.... Men det betyr også en ting til, og det er veldig hyggelig. I dag skal kjæresten min og jeg på julebord med svigerfamilien. Det vil si julelunsj da, hehe. Det blir nok veldig koselig. Det er jo også fjerde desember i dag, som betyr: Gave til meg! Vi har to julekalendere i år. En hvor kjæresten min og jeg gir hverandre gave annenhver dag, og en moren min har laget til oss to sammen.

Så nå lurer jeg veldig på hva som er på innsiden her altså! Kjæresten har vært så flink som prøver, for jeg er virkelig ikke den enkleste å kjøpe gaver til. Jeg har jo så og si alt! I tillegg er jeg en person som alltid må klemme på gaver hele tiden, så man må liksom være litt lur med innpakning og sånt da.

Ha en fin dag videre, til dere som kanskje er innom i dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits